UERMEND.NL

In gesprek met Hans Fredrix: “35 jaar Conincx Pop”

Pers elsloo

Beste dorpsgenoten en/of festivalliefhebbers,
Na een korte zomerpauze organiseert het DOC Elsloo weer het volgende
“in gesprek met”.
Op 20 oktober aanstaande gaan we samen met medeoprichter Hans Fredrix terugblikken op 35 jaar Conincx Pop.
Dit jaar beleefde Conincx Pop zijn 35ste editie, alhoewel dit geen formeel jubileum is, is het zeker tijd om bij dit festival in eigen dorp stil te staan.
Op deze avond zullen we samen terugkijken naar en spreken over alle mooie herinneringen en anekdotes. Naar de lokale en internationale bands en optredens van de afgelopen 35 edities, zoals onder andere het optreden van Racoon in 2000.
Ondersteund met beeld- en fotomateriaal blikken we niet alleen terug, maar zullen we ook met Hans in gesprek gaan over de toekomst van dit nog altijd gratis festival.
Mocht je nieuwsgierig zijn naar het verhaal van Conincx Pop, en wil je in gesprek met Hans over dit unieke festival, kom dan maandag 20 oktober naar “in gesprek met Hans Fredrix, 35 jaar Conincx Pop”!
Deze bijeenkomst op 20 oktober start om 19.30 uur in het DOC- Elsloo , gevestigd in het Maaslandcentrum, Burg. Maenenstraat 45 in Elsloo.
Er zijn geen kosten aan verbonden (vrijwillige bijdrage), maar om voor iedereen een plaats te garanderen en de organisatie verzoeken wij je vriendelijk wel vooraf aan te melden.
Dat kan op de website www.dorpsplatform-elsloo.nl of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij het Maaslandcentrum kan ook kenbaar gemaakt worden dat je aanwezig wilt zijn.

< terug


Redactie: Uermend.nl 2017-10-15 18:12:09

Bron: emailredactie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

sport
.