UERMEND.NL

Wandelen vanuit het Dorps Ontmoetingscentrum Elsloo.

Pers elsloo

Onder leiding van de wandelcoördinatoren Hans Smitsmans en/of John Derhaag en Herman de Wijs gaan elke woensdagmiddag vanuit het Dorps Ontmoetingscentrum Elsloo wandelgroepen op pad. De groepen komen bij elkaar vanaf 13.30 uur. Het vertrek is om 13.45 uur. De route is elke week anders. De mooiste plekjes in Elsloo en omgeving worden bezocht. De afstand die afgelegd wordt is voor de ene groep ca. 3 à 4 kilometers of voor de andere groep 5 à 6 kilometers . Bij terugkomst is altijd door de medewerkers in de keuken van het ontmoetingscentrum iets hartigs bereid.
Na een inspannende wandeling smaakt dat dan bij een kop koffie extra goed!
Iedereen kan meelopen. Er zijn geen kosten aan verbonden.
Gedurende de hele woensdagmiddag is het goedbezochte Dorps Ontmoetingscentrum, onderdeel van het Dorpsplatform Elsloo, geopend van 13.30 tot 17.00 uur. Bij een kop koffie samen praten, kaarten, knutselen, handwerken, spellen, tijdschriften lezen of een film bekijken. Lid worden of inschrijven is niet nodig. Iedereen kan vrijblijvend gratis binnenkomen. Het DOC-Elsloo is gevestigd in het Maaslandcentrum. Ingang B (hoek Burg. Maenenstraat / Dros. Lambermontstraat).
Kijk voor andere aktiviteiten ook op www.dorpsplatform-elsloo.nl

< terug


Redactie: Uermend.nl 2017-10-15 18:00:09

Bron: emailredactie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

sport
.