UERMEND.NL

Nieuwe Zomerkoningin uitgeroepen.

Mundial

Op zaterdag 8 juli a.s. vindt in Elsloo weer het tweejaarlijks festijn Carnaval Mundial plaats. In dat kader wordt steeds een zomerkoningin uitgeroepen. Zij neemt met haar hofdames plaats op de praalwagen, die het sluitstuk vormt van de parade die door de historische dorpskern trekt.
De uitroeping van de zomerkoningin vond ook dit jaar plaats tijdens het traditionele plaatsen van de mei-den bij de Dikke Stein in Elsloo.
Nadat met veel entoesiasme en inzet door de Jonkheid de Dikke Stein, Scouting Elsloo en Aelserlei de mei-den onder grote publieke belangstelling geplaatst werd kon de nieuwe zomerkoningin uitgeroepen worden.
De 22-jarige Demi Daalmans , wonende aan de Stationsstraat, zal als zomerkoningin het middelpunt vormen tijdens de festiviteiten in het kader van Carnaval Mundial. Demi studeert pedagogiek aan de Fontys Hogeschool in Sittard. Daarnaast werkt ze in de horeca bij “de Witte” in Maasmechelen. Ze heeft als hobby Zumba dansen. Als hofdames zullen fungeren: Rianne Fredrix, Elsloo, Milou Willems, Stein en Robbin Martens uit Meers.

< terug


Redactie: Uermend.nl 2015-05-29 19:56:09

Bron: emailredactie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


sport

.