UERMEND.NL

KERSTMARKT URMOND

Wie er ooit geweest is zal het beamen…
De Kerstmarkt in Urmond is een van de gezelligste in de omtrek en zeer zeker op de mooiste locatie. In het beschermd historisch dorpsgezicht. De kramen staan onder meer in de oude schuur van het schippershuis , in de fanfarezaal, in de historische terpkerk, op de diverse monumentale binnenplaatsen en uiteraard op de Grotestraat, de echte dorpsstraat. Bezoek ook de kerstkelder langs de kerktrappen.

K 80
Enkele restaurantjes op de route en in de Terpkerk verzorgen iedereen van kerststol, vlaai, wafels en poffertjes (versgebakken !), koffie, thee, chocomel, glühwein en nog heel veel andere lekkernijen.
Ter verhoging van de kerstsfeer komt uiteraard de Kerstman op bezoek. Diverse muzikale optredens van Zangroep Amicala en de Dickens Voices. Ook onze fanfare treedt groepsgewijs op met prachtige kerst melodieën.

K 76

Laat u verrassen door de hoge kwaliteit van de aangeboden artikelen op de diverse kramen. Wij noemen o.a. de Wereldwinkel, een stand met prachtige vervaardigde kerstkribben, heerlijk geurende kerstbloemstukken, sieraden, hand vervaardigde kerstversieringen.
Uniek voor de bezoekende kleine en grote dames met lange haren: op de markt is er gelegenheid gratis de haren te laten vlechten in diverse technieken. Eventueel krijgt u ook hier haaradvies.
Er bestaat trouwens nog steeds een mogelijkheid om een standplaats te huren (info: 06-22667879).

t3
Kortom …..kom eens lekker kerstsfeer opsnuiven in Oud-Urmond op zondag 10 december van 14.00 t/m 19.00 uur.
Tip: Voor het ultieme sfeertje….kom als O.L. Heer het licht heeft uitgedraaid en de Kerstmarkt de kerstverlichting heeft aangestoken.

t1

< terug


Redactie: Uermend.nl 2017-12-03 10:29:09

Bron: emailredactie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


sport
.